Zweite Mannschaft kommt nicht auf Touren

FC Niederstetten 2 – FC Kirchberg 2 0:4 (0:0)

Rehwiese – 29.09.2019/15.00 Uhr

Tore: 51. 0:1, 59. 0:2, 83. 0:3, 89. 0:4

Zur ungwohnte Ahspielziit am 15:00 Uhr started mer is Heimspiel gege Kirchberg. I dä erste Minute hett üs Kirchberg stark unter Druck gsetzt und paar gueti Chance gha. Ide 15. Minute nocheme Schuss id „Kronjuwele“ bliebt üse Linksverteidiger Kleger zerscht liige, cha zum Glück aber wiiterspiele. Nocher isch diä 1. Halbziit recht usgliche gsih. Leider hemmer denn de Christoph verletzigsbedingt mösse uswechsle.

Noch de Pause simmer denn nocheme Konter und ehn dumme verursachte Penalty schnell mit 2 Goal in Rückstand groote. Dä moralisch Gnickschlag isch nocher bidä Blauwiise spür & sichtbar gsih und mer hend Müeh gha wieder is Spiel zruck z findä. Idä 83. Minute mömmer ehn wiitere Gegetreffer hihneh nocheme Eckball vode Kirchberger. Schlussendlich verlönd mer s Spielfeld mit erä klare 0:4 Niederlag.

Diä nöchst Glegeheit uf wichtigi Pünkt büted sich am nöchste Sunntig in Niederuzwil.

FC Uzwil 4 – FC Niederstetten 2, Flawilerstrasse, Niederuzwil, 06.10.2019/11:00 Uhr